Geografisk orientering

Kunde: Geografforbundet
År: 2013 – “Still going strong”
Services: Art direction og grafisk design

Geografisk Orientering er et medlemsblad for Geografforbundet, der udkommer 5 gange årligt.

Vi har designet et nyt udtryk til bladet, hvor vi valgte at fokusere på store billeder og friske farver, som en visuel guide for de ofte lange artikler.

forsider

I 2013 stod vi overfor at skulle finde en ny grafisk designer til at layoute vores medlemsblad ’Geografisk Orientering’. Valget faldt på Jip Jip Design ved Orla Hjort og teamet i Nordre Frihavnsgade. Det var lidt af et sats da teamet ikke havde kæmpe erfaring med grafisk design og layout af magasiner i forhold til nogen af de andre større udbydere på markedet. Men det var teamets grafiske udtryk og super entusiastiske tilgang til projektet, der gjorde, at valget fandt på dem. Og det har vi på intet tidspunkt fortrudt. Vi har fået et fantastisk forfriskende layoutmæssigt løft af vores medlemsblad, der formår at formidle vores stof på en saglig og sober måde, samtidig med et moderne og lækkert udtryk, og uden at gå på kompromis med bladets faglighed. Orla og Co., holder deres deadlines og svarer med det samme på spørgsmål og arbejdsopgaver. Det er altid en fornøjelse at arbejde med Jip Jip drengene.”

Andreas Egelund Christensen (ansvarshavende redaktør)

detaljer
orla

Vil du vide mere?

Orla Hjort
Grafisk designer
T: +45 6130 3832
M: orla@jipjip.dk

Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakt os for at høre mere eller hvis du har spørgsmål!
Da vi ikke viser alle vores cases her på siden, kan der måske mangle det du søger efter. Derfor kan du kontakte os eller læse mere om vores services her.